Uw feest

Voor uw feest of bruiloft wordt alles uit de kast gehaald om u te laten genieten. We denken mee en staan voor u klaar. Velen gasten en gelukkige bruidsparen vielen al voor de warme gezelligheid, de duidelijke afspraken en onze niet-aflatende hulp bij het plannen en uitvoeren van hun belangrijke feestdag.

De culinaire invulling is natuurlijk heel belangrijk. Wij hebben tal van opties. Tong- en oogstrelende buffetten, geraffineerde borrelhapjes of een uitstekende verzorgde maaltijd. Het kan allemaal en we voeren het uit zoals u het wenst!

♥ Informeer gerust dit kan via 0251-220859 of info@halewijn.nl

Wat mogen wij voor u organiseren?

Een jubileumontbijt, babyshower-brunch, zakenlunch, afscheidsreceptie, verjaardag, High Tea, kampioensbarbecue, walking diner, culinaire hapjes voor thuis, Big Green Egg arrangement, het bruiloftsdiner, familiefeestbuffet of romantisch aanzoek diner, om maar een paar voorbeelden te noemen?

♥ Indien u meer informatie wenst,  0251-220859 of info@halewijn.nl

Wij hebben een ruime keus aan arrangementen met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om U in onze (culinaire) watten te leggen. Verder op deze website staat een keuzeoverzicht van o.a. de borrelgarnituren, voor- en hoofd- en nagerechten, champagnebrunches, High Tea’s of buffetten, waaruit u onder andere uit kunt kiezen.

Maak een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Dan maken wij samen een voorstel op smaak en op maat.

Bruiloft
Feestelijke Avond