Restaurant de Jonge Halewijn staat sinds 1991 in de IJmond en omstreken bekend om zijn Culinair genieten. Dankzij de frisse uitstraling en uitgebalanceerde menukaart hebben al zeer veel gasten culinair kunnen genieten van onze lunches, diners, catering culinair of besloten feestelijkheden.
Dit gebeurt in onze telkens vernieuwde ambiance met uiteraard ’s zomers de mogelijkheid om buiten in onze ‘beschutte kastanjetuin , te genieten van de verscheidene facetten van top-horeca die hierin centraal staan.
De prachtige beschutte kastanje tuinof het sfeervolle restaurant leent zich bij uitstek als locatie voor uw ontvangst, receptie of andere besloten feestelijkheid, of u nu komt voor een zakelijk of een privebijeenkomst. Het restaurant en onze kastanje tuin zijn multifunctioneel ingedeeld dat we op al u wensen in kunnen spelen.
Onder het motto ‘Catering Culinair’ wordt de exclusiviteit van de Jonge Halewijn op vele manieren ook buiten de deur geserveerd.
Wij stellen graag een op maat ‘top’ feest met u samen. wat door ons met grote zorg en enthousiasme ten uitvoer wordt gebracht.