Restaurant de Jonge Halewijn staat sinds 1991 in de IJmond en omstreken bekend om zijn culinair genieten. Dankzij de frisse uitstraling en uitgebalanceerde menukaart hebben al zeer veel gasten genoten van onze lunches, diners, Catering Culinair of besloten feestelijkheden.
Dit gebeurt in onze telkens steeds vernieuwde ambiance, met uiteraard ’s zomers de mogelijkheid om buiten in onze beschutte kastanjetuin, te genieten van de verscheidene facetten van top-horeca bij ons centraal staan.
De prachtige kastanjetuin en het sfeervolle restaurant lenen zich bij uitstek voor uw ontvangst, receptie of andere besloten feestelijkheid. Of u nu komt voor een zakelijke of een prive bijeenkomst. Het restaurant en de kastanje tuin zijn multifunctioneel ingedeeld zodat we op al u wensen in kunnen spelen.
Onder het motto ‘Catering Culinair’ wordt de exclusiviteit van de Jonge Halewijn op vele manieren ook ‘buiten de deur’ geserveerd.
Wij stellen graag op maat een ‘top’ feest met u samen, dat door ons met grote zorg en enorm enthousiasme ten uitvoer wordt gebracht.

Graag tot ziens in restaurant de Jonge Halewijn.

Lees verder.. Wij, de gastgevers, stellen ons voor…