BRUILOFT

Trouwen…één van de meest mooie dingen in het leven.

Wilt u uw trouwfeest of huwelijk geven bij de Jonge Halewijn en wilt u verzekerd zijn van heerlijk eten en drinken tijdens de bruiloft? Of het gevoel hebben dat er wordt meegedacht, dat men altijd voor u klaarstaat en er alles aan doet om de trouwdag tot de mooiste dag van uw leven te maken?

Natuurlijk is het antwoord op bovenstaande vragen drie maal “ja”. Uw bruiloft houden in De Jonge Halewijn zorgt ervoor dat uw gasten nog jarenlang napraten over het geweldige feest en de culinaire verwennerijen. Reeds vele gelukkige bruidsparen gingen jullie voor.

Vele gelukkige bruidsparen vielen voor de warme gezelligheid van onze lokatie, de duidelijke afspraken die er gemaakt konden worden en de niet-aflatende hulp van onze kant bij het plannen en uitvoeren van deze belangrijke dag. Het entertainment, de tijdsplanning of de plaats en wijze van ontvangst… allemaal zaken waarover nagedacht moet worden en waarmee wij u met raad en daad terzijde staan. Uw trouwfeest, huwelijksfeest of bruiloft is bij ons echt in goede handen.

Een van de meest belangrijke zaken is natuurlijk de culinaire invulling, bij ons kunnen jullie kiezen uit tal van opties voor de feestavond. Tong- en oog strelende buffetten, geraffineerde borrelhapjes of een uitstekend verzorgd diner, het kan natuurlijk allemaal en we voeren het uit zoals jullie het wensen!